Menu
header photo

Belangrijk!

Omdat het wijkcentrum centraal ligt in een woonwijk, is deze locatie niet geschikt voor luidruchtige feesten, partijen, trouwerijen enz. Bij een verhuur is het is wel toegestaan om rustige sfeermuziek te draaien, hier wordt wel op toegezien bij een verhuur. Kinderfeestjes, presentaties, congressen, lezingen en aanverwante activiteiten zijn welkom.

M.v.g. Team Wijkcentrum De Berk.


De zaal Abeel is erg geschikt voor kleine groepen. Een zeer knus en gezellige ruimte.

Max. 15 personen
Huur € 35.00

De zaal Prunus is één van onze grote zalen, maar... Mocht je een nog grotere zaal nodig hebben, dan kan de tussenmuur verwijderd worden, waardoor ook de zaal "Beuk" kan worden toegevoegd en er dus voldoende ruimte is voor iedereen. 

Max. 65 personen
Huur € 80.00

De zaal genaamd Beuk is één van onze andere grote zalen en wanneer nodig, kan je de zaal "Prunus" bij huren, als je een grotere zaal nodig hebt, de tussenmuur kan namelijk verwijderd worden tussen beide zalen, hierdoor zal er voldoende ruimte zijn voor iedereen.

Max. 45 personen
Huur € 60.00

De Mispel is een wat kleinere ruimte met ruimte voor ongeveer 20 mensen als er tafels staan, zonder tafels is er natuurlijk veel meer ruimte. Deze ruimte is ideaal voor kleine vergaderingen of andere
kleine bijeenkomsten.

Max. 25 personen
Huur € 35.00