Menu
header photo

Frankrijk is hét vakantieland bij uitstek! Heerlijke wijnen, sublieme kazen, schitterende oude dorpjes, levendige steden en één van de beste keukens ter wereld. Frankrijk staat synoniem voor genieten van het goede leven. Uw verblijf in dit schitterende land wordt nog aangenamer als u de taal spreekt.

Lijkt het u niet geweldig om in een traditioneel Frans dorpje samen met de locale bevolking een spelletje “pétanque” te spelen en te keuvelen over het alledaagse leven? Of om in een bistro zonder problemen de Franstalige menukaart te kunnen lezen?

Om vol zelfvertrouwen een gesprek aan te gaan met uw buren op de camping of met de medewerkers van een hotel?  Kies dan voor een cursus Frans, hier wordt er gewerkt aan de basiskennis van de Franse taal, spraak en schrijven.

Heb je een stadjerspas? Dan krijg je € 20.00 korting!
Heeft u een bijstanduitkering, dan heeft u mogelijk recht op een stadjerspas zie:
https://stadjerspas.nl/aanvragen/stadjerspas

Frans beginners:
Woensdagmorgen: 10:00 - 11:00 uur - € 60.00 voor 15 lessen

Frans gevordenden:
Woensdagmorgen 11:00 - 12:30 uur - € 90.00 voor 15 lessen

Van 11 tot 12.30 uur: gevorderen

Tijdens de les voor gevorderden is de voertaal Frans. We praten veel over van alles en nog wat. Zo leren we elke les nieuwe woorden. Wanneer ik merk dat bepaalde grammaticale regels niet duidelijk zijn of constructies niet goed begrepen worden, zorg ik voor heldere uitleg (totdat iedereen het snapt) en oefenmateriaal. Afgelopen jaar zijn er geweldige teksten geschreven als huiswerk over het basisinkomen, spreekwoorden en dromen. Daar ga ik dit jaar graag mee door.